Lille Capri

Lille Capri er lokale med plads til 120 personer, der forefindes; Bar, mindre anretter køkken, depotrum, entre, garderobe og toiletter.

I lokalet forefindes en fastmonteret bar med køleskab og fadølsanlæg.
Vær obs. på at fadølsfustager er forskellige, vores anlæg passer til fustager fra Royal Unibrew. Man skal selv medbringe kulsyre til anlægget.
Der er ligeledes en industri opvaskemaskine, el-komfur med 4 plader og industri ovn.
Der forefindes et mindre musikanlæg der kører på Bluetooth, så der kan afspilles fra mobil og tablet. Det er ikke beregnet til at kunne spille som på et diskotek.

Stedets øvrige inventar, såsom; køkkenudstyr, kaffemaskine og service til 120 kuverter må benyttes af lejer som det fremgår af inventarlisten.
Viskestykker, håndklæder, klude, duge, servietter og lysestager er ikke til rådighed, skal medbringes af lejer.
Der findes ikke handicaptoilet på Lille Capri.

Husk der er rygning forbudt indendørs på Lille Capri.
Det er ikke tilladt at bruge konfetti på Lille Capri.
OBS. Vær opmærksom på at der kan være fest i tilstødende lokale, herfra høj musik og støj.
Man bedes derfor vise hensyn til festen i nabolokalet.

Døre og vinduer ikke må stå åbne efter kl. 22, de skal holdes lukkede så det ikke larmer mod Skanderborghus, rygning skal ske på parkeringspladsen, så der ikke er lydgener mod Skanderborghus.

Lille Capri kan lejes af alle. Se særskilt pris og betingelser for aktive medhjælpere i Skanderborg Festivalklub.
OBS: Udlejning af lokaler til event firmaer og lign. som afholder fest/event på vegne af – eller for en 3. part aftales vilkår & pris særskilt.

Der medfølger i lejen en fremvisning af lokalet. Den kan bookes ved at kontakte vores driftsassistent Trine på 40173251, hun træffes på sms, og vender tilbage til dig, hurtigst muligt.
Hvis du ønsker yderlige fremvisninger af lokalet, koster en fremvisning 350 kr. + moms.

Man skal være minimum 18 år gammel for at leje festlokalerne på Capri. Den der booker lokalet skal være tilstede og er ansvarlig for faciliteterne.

Lille Capri skal bookes senest 8 dage før lejeperioden.

Lille Capri kan ikke lejes i perioden 15. juni til 15. august, hvor stedet bruges til medhjælperbespisning.

Vigtig info ved betaling og aflysning:
Vi forbeholder os ret til annullere din booking, hvis vi ikke har modtaget din betaling af bookingen seneste 14 dage efter modtagelsen af Lejekontrakt og Faktura
Se yderlige info om aflysning og flytning af booking i lejebetingelserne – HER 

BEMÆRK: 

Lejer kan ikke kræve erstatning i forbindelse med annullering begrundet i force majeure lignende forhold.

Udlejer kan annullere lejekontrakten med 60 dages varsel, såfremt udlejer har behov for at foretage renovering, ombygning eller afhændelse af lokalerne. Lejer kan i disse tilfælde ikke kræve erstatning.

PRISER

Normalpris (for ikke aktive medhjælpere):
Lejekontrakter er altid personlige og må ikke overdrages til anden person.

Udlejning af lokaler til event firmaer og lign. som afholder fest/event på vegne af – eller for en 3. part aftales vilkår & pris særskilt. 

Pris for leje af Lille Capri:
Hverdage og søndage: 4.000 kr. inkl. rengøring og forbrug
Fredage, lørdage, helligdage og hverdage op til en helligdag: 6.000 kr. inkl. rengøring og forbrug.

Der betales altid et depositum på 2.000 kr.

Lejemålet starter kl.12.00 og er til kl.08.00 dagen efter. (Med mindre andet aftales med driftsassistenten)

Aktive medhjælpere – pris og vilkår:
Skal være medlemmer af Skanderborg Festival klub og aktive medhjælpere  på Smukfest (dvs. At man skal stå som aktiv medhjælper på et hold i Memba), og indestår ved indgåelse af leje aftale for, kun at benytte Lille Capri til afholdelse af sit eget private lukkede arrangement.
Da aftalen er forbeholdt vores smukke medhjælpere må Lille Capri ikke benyttes til at afholde firmaarrangementer, offentlige arrangementer, fest for en skoleklasse eller lignende. Lejers venner, kollegaer eller andet tilsvarende, kan heller ikke benytte lokalerne på vegne af lejer.  Her henviser vi til almindelig offentlige leje (normalprisen).

Pris for aktive medhjælpere er:

Hverdage og søndage: 3.500 kr. inkl. rengøring og forbrug
Fredage, lørdage, helligdage og hverdage op til en helligdag: 4.500 kr. inkl. rengøring og forbrug.

Der betales altid et depositum på 2.000 kr.

Leje til holdmøde/hold arrangement.

Vi oplever desværre, at mange booker Føla, Store Capri eller Lille Capri til et holdmøde eller en holdfest, men så ikke bruger det alligevel – eller melder fra i sidste øjeblik. Det betyder, at vi må sige nej til andre og nogle gange går glip af potentiel lejeindtægt til festivalforeningen. Derfor indfører vi fremover et depositum på 500 kr., når du booker Lille Capri til  et holdmøde/hold arrangement.
Depositummet får du selvfølgelig tilbage efter arrangementet, hvis alt er efterladt, som det er modtaget. Du får depositummet igen ved at henvende dig til sand@smukfest.dk efter dit arrangement.

Holdmøder/hold arrangementet skal primært afholdes på Føla. Hvis I er et stort hold + 70 medhjælpere, kan Lille Capri benyttes. Dette skal godkendes af din koordinator. Hvis dette ikke er godkendt af din koordinator, vil der være en egen betaling til rengøring af lokalet. Dette koster 750 kr.

NB: Det er altså kun FORMANDEN på holdet, som kan booke lokaler til holdmøde.

Spørgsmål vedr. Lille Capri kan man kontakte festival kontoret på 87 93 44 44 eller info@smukfest.dk

 

 

any weight loss centers in margate that sell pgentermine 37.5 pills amount of sugar allowed on keto diet awakened labz keto boost reviews diet pills carb blocker ultra proven weight loss pills reviews cnn weight loss stories how to make no chip last longer how do guys get an erection how to make your dick looks bigger protein powder or testosterone booster how to treat low libido in males naturally how to make cover up last longer